Colantare auto - Transforma-ți mașina într-o operă de artă pe roți!

Dacă îți dorești să ieși în evidență în trafic și să-ți personalizezi mașina într-un mod unic, colantarea auto este soluția perfectă pentru tine. La noi, vei găsi servicii profesionale de colantare, realizate cu pasiune și atenție la detalii.

Echipa noastră de specialiști cu experiență în domeniu utilizează cele mai moderne tehnici și materiale de cea mai înaltă calitate pentru a-ți oferi rezultate de excepție. Indiferent de dimensiunea sau forma mașinii tale, suntem pregătiți să transformăm designul tău în realitate.

De ce să alegi colantarea auto? În primul rând, colantarea oferă o protecție suplimentară caroseriei tale împotriva zgârieturilor, pietricelelor și razelor UV. Astfel, mașina ta va arăta mereu impecabilă, iar vopseaua originală va fi păstrată intactă.

În al doilea rând, colantarea îți permite să-ți exprimi personalitatea și stilul prin intermediul mașinii tale. Indiferent dacă optezi pentru un design minimalist sau pentru unul extravagant, noi suntem aici să îți îndeplinim toate dorințele.

În plus, colantarea auto este reversibilă, ceea ce înseamnă că poți reveni la aspectul inițial al mașinii în orice moment, fără a afecta vopseaua originală. Astfel, poți schimba designul mașinii tale ori de câte ori simți nevoia de o schimbare.

Serviciile noastre de colantare auto sunt disponibile pentru toate tipurile de vehicule, de la mașini personale la flote de autoturisme sau utilitare. Indiferent de dimensiunea proiectului, suntem dedicați să îți oferim rezultate de cea mai bună calitate.

Nu mai sta pe gânduri și dă un nou suflu mașinii tale! Apelează acum la serviciile noastre profesionale de colantare auto și transformă-ți mașina într-o adevărată operă de artă pe roți!

Colantari auto - Materiale Premium

Colantare auto pret. Preturile sunt orientative iar un pret exact va putem comunica doar dupa ce stim modelul masinii care urmeaza sa fie colantata si dupa ce va alegeti tipul si culoarea colantului.

Preturi colantre auto

colantare auto pret folie autoadeziva oracal

ORACAL

970 Gloss/Matte:

6000 - 7000 LEI

colantari auto pret autocolant teckwrap

TeckWrap

Gloss/Satin/Matte:

6500 - 7500 LEI

pret folie autoadeziva 3m

3M

Gloss/Satin/Matte:

7000 - 8000 LEI

pret autocolant avery dennison

AVERY DENNISON

Gloss/Satin/Matte:

6500 - 7500 LEI

pret colant auto hexis

HEXIS

Gloss/Satin/Matte:

6000 - 7000 LEI

*preturi actualizate la data de 20.01.2024

https://total-dyno-service.ro/wp-content/uploads/2024/01/garantie-24-luni-160x140.webp

Garantie 24 luni pentru orice lucrare

Scan the code
Apelați-ne: 0786 993 533