Folie protectie auto

Folie protectie caroserie transparenta

Folie de protectie auto transparenta din gama de top, de la cei mai renumiti producatori: Stek USA, Bodyfence, LLumar si Oraguard.

De ce sa aplicam folie protectie auto?

Protejati-va masina cu o folie de protectie auto. Criblura, insectele, si alti factori pot afecta vopseaua unei masini.

Cu totii stim ce efect are chiar si gainatul de pasare asupra unei caroserii. Asadar, pana nu este prea tarziu, va recomandam singura solutie de a scapa de aceste probleme, si anume, protejarea masinii cu o folie de protectie transparenta, PPF (Paint Protection Film).

Micile zgarieturi, care iminent apar pe orice autovehicul, si care in timp se aduna, una cate una, vor fi date uitarii, pentru ca aceasta folie de protectie are propietati de regenerare (autovindecare).

Folie protectie vopsea auto

Cu folia de protectie, vopseaua va avea un aspect mult mai lucios si nu va mai fi afectata de razele solare, iar efectul matuirii vopselei si exfolierii lacului va disparea

Folie auto transparenta

GARANTIE 10 ANI oferită pentru folia de protecție pentru vopsea Bodyfence X, STEK, LLumar Platinum sau ORAGUARD.
Garantia acoperă defectele de fabricatie, îngălbenirea, formarea de bule sau crăparea produsului

Proprietatile foliilor de protectie auto

Folie protectie auto - Toate foliile noastre sunt ultra transparente si oferă protecție completă a caroseriei, sunt hidrofobe, regenerabile (dupa mici zgarieturi revine la aspectul initial, sub infuenta caldurii), protejeaza vopseaua impotriva razelor UV, excrementelor de pasare, actiunii produselor chimice de la spalatorii si a impactului cu insectele.
Conceputa să fie practic invizibila, folia PPF nu modifică caracteristicile de design sau culoarea vehiculului, păstrând finisajul original al acestuia, de fapt este un scut de protectie invizibil

folie protectie vopsea

Preturi aplicare partiala sau integrala

Vezi aici o lista de preturi orientative


folie ppf auto
folie protectie auto
folie protectie ppf
folie protectie caroserie
Scan the code
Apelați-ne: 0786 993 533